Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Review: inktcartridge t0711 bestellen bij Inktdruppel

2 min gelezen

epson-origineel-t0711-inktdruppel.nlOmdat ik regelmatig documenten moet printen voor mijn werk, gaat de printer in mijn inkt vrij snel op. Dit is natuurlijk niet erg, maar ik vond het wel steeds erg vervelend dat ik regelmatig naar de winkel moest gaan om nieuwe inkt aan te schaffen. Toen ik op zoek ging naar een online oplossing voor het aanschaffen van inkt voor mijn printer, kwam ik bij Inktdruppel terecht. Bij Inktdruppel heb ik de cartridge t0711 besteld en in deze review lees je hoe ik dit heb ervaren.

Zowel originele als huismerk cartridges

Een groot voordeel van Inktdruppel, is het feit dat de webwinkel zowel originele cartridges als huismerk cartridges verkoopt. Zeker als je regelmatig print zoals ik, zijn de originele cartridges vrij kostbaar. Ik heb dit keer nog de originele cartridge besteld bij Inktdruppel, maar ben van plan om bij mijn volgende bestelling ook eens een huismerk cartridge te proberen om wat geld te besparen.

epson-compatible-t007-inktdruppel.nlEen zeer snelle levering

Een ander voordeel van het bestellen van cartridges bij Inktdruppel, is het feit dat deze webwinkel erg snel levert. Zo had ik mijn cartridge op maandagmiddag besteld en kreeg ik mijn bestelling op dinsdag al binnen. Ik had het online aanschaffen van cartridges wat uitgesteld omdat ik had verwacht dat ik te maken zou krijgen met een lange levertijd, maar dit was in feite dus helemaal niet het geval. Ik ga in ieder geval niet meer naar de winkel om mijn cartridges aan te schaffen, want bij Inktdruppel is de levertijd zo snel dat het wachten op de bestelling zeker verwaarloosbaar is.

epson-compatible-t0715-inktdruppel.nlInkt van goede kwaliteit

Ik heb de inkt van Inktdruppel inmiddels getest door wat te printen en kan je vertellen dat de inkt van goede kwaliteit is. Ik ben dan ook erg tevreden!