Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Informatie over consoles

2 min gelezen

Onder console aanbiedingen vallen meerdere begrippen. Echter gaat het hier om een spelconsole, oftewel een spelcomputer. Het uitgangspunt hierbij is het feit dat het apparaat meerdere spellen aankan. Het kan gebruikt worden in combinatie met een televisie om hier het beeld op af te spelen, maar er kan ook een beeldscherm in een draagbare spelcomputer ingebouwd zijn. Vroeger kon er vaak maar één spel gespeeld worden, maar tegenwoordig is het mogelijk hier meerdere spellen op af te spelen.

Xbox

Ontstaan van consoles
Spelcomputers bestaan al vele jaren. De Amerikaanse televisietechnicus Ralph Baer kreeg het eerste idee om een interactieve televisie te ontwikkelen. Hierdoor kwam in 1966 het eerste computerspelletje op de markt. In 1972 werd de eerste generatie spelcomputers ontworpen welke voor thuis gebruikt konden worden. Dit hield een computer met analoge elektronica in welke aangesloten moest worden op televisie. In 1975 kwam daarna het spelletje Pong op de markt. Dit werd zo’n succes dat de ontwikkeling van computerspelletjes vanaf toen enorm op gang kwam.

 Aanschaffen van consoles

Er bestaan meerdere manieren om consoles aan te schaffen. Je kunt ze in een winkel kopen, maar ook online. Wanneer je besluit op een website een spelcomputer aan te willen schaffen, kleven hieraan meerdere voordelen. Zo krijg je bijvoorbeeld vaak de kans verschillende consoles met elkaar te vergelijken. Hierdoor kun je de beste informatie verkrijgen en voor de meest aantrekkelijke prijs een spelcomputer aanschaffen. Als slagroom op het toetje wordt het product ook nog eens bij je thuisbezorgd. Kijk ook eens op http://www.console-aanbiedingen.nl/ voor de laatste console aanbiedingen.