Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Bij Bizzix zit je goed!

2 min gelezen

Werk jij ook van huis uit? Dan weet je vast en zeker hoe belangrijk het is om een goede computer te hebben. Daarom had ik laatst ook Bizzix nodig.
Tegenwoordig wordt het steeds gemakkelijker om van huis uit te werken. Werkgevers beginnen in het zien dat meer tijd op het kantoor niet altijd gelijk is aan een hogere productiviteit. Sterker nog, de meeste mensen zouden juist met veel plezier hun werk van huis uit doen en zouden waarschijnlijk meer af kunnen krijgen als ze niet steeds naar kantoor moeten gaan. Bovendien komt daar dan ook nog eens de reistijd bij. Maar dat even terzijde.
Als je dus thuis werkt, dan heb je dus een goede computer nodig en voor mij is dat een Apple Macbook. Ik vond Apple producten altijd al beter dan Windows, simpelweg omdat ze je veel meer vrijheid bieden. Daarnaast heb ik ook een mobiel en een tablet van Apple.

total_apple_magsafe_oplader_60watt originele_apple_magsafe_oplader_45watt total_apple_magsafe_oplader_45watt (3)

Oplader kapot

De kwaliteit mag dan nog zo goed zijn, toch is het vaak zo dat er wel eens iets stuk kan gaan. In mijn geval was dat een oplader. Omdat ik echter mijn laptop nodig heb om te werken en niet zo snel ergens anders kon gaan werken, had ik dus wel zo snel mogelijk een nieuwe oplader nodig. Ik had geen zin om het centrum in te gaan om daar de prijzen te gaan vergelijken, ik wilde liever even snel op internet kijken.
Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb toen Bizzix gevonden en vond de prijzen erg goedkoop. Ik heb hier gelijk een nieuwe adapter gekocht. Het is nu enkele maande later en deze doet het nog steeds erg goed. De kwaliteit is dan ook top. Zeker een aanrader!