Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Wat zijn originele cadeaus?

2 min gelezen

Is je beste vriendin of misschien je vriend binnenkort jarig? Dan ben je vast al aan het nadenken over een leuk cadeau. Veel mensen lopen vaak vast wanneer ze opzoek gaan naar een cadeau voor iemand. De een is er heel handig en snel in en de ander is na dagen zoek nog steeds niks tegengekomen. Het is bijvoorbeeld ook lastig om een cadeau te verzinnen voor iemand die alles al heeft. Toch kun je ook zo iemand iets leuks geven. We hebben het hier over originele cadeaus die je kunt aanschaffen. Laten we eens kijken!

Origineel = persoonlijk

Gepersonaliseerde cadeaus vindt iedereen leuk en zijn eigenlijk altijd wel origineel. Wat zijn dan nu persoonlijke cadeaus? Er bestaan er een hoop. Denk aan:

  • Sieraden met jullie naam of datum erin gegraveerd;
  • Een dagje weg samen;
  • Een vakantie boeken voor iemand;
  • Een workshop doen samen;
  • Naar jullie favoriete restaurant.

Zo kunnen we het lijstje nog veel langer maken, maar het is een mooi beeld. Als je eenmaal gaat nadenken over de dingen die je graag samen doet, kun je al heel ver komen. Zo zijn ervaringen altijd de leukste cadeaus en herinneringen die je beide voor het leven bij je houdt.

Laat de jarige job kiezen!

Heb je een aantal dingen op het oog? Dan kun je ook de jarige laten kiezen. Je kunt nog een klein pakketje maken waarin je een kaart plaatst of een brief waarin je een aantal cadeaus voorstelt. Denk bijvoorbeeld aan 1. Uiteten bij jullie favoriete restaurant, 2. Bungeejumpen of 3. Een weekendje weg. Het zijn alle drie toffe, persoonlijke cadeaus en je hoeft zelf niet te lang te piekeren welke de beste keuze zal zijn! Je kunt zo ook meerdere opties bekijken die binnen je budget passen.