Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Timberland wandelschoenen voor mijn moeder!

1 min gelezen

Vandaag ga ik jullie weer wat vertellen over een leuk cadeautje dat ik gekocht heb! Mijn moeder is namelijk bijna jarig en ik vond dat ze wel een leuk cadeautje verdiende. Ik heb Timberland wandelschoenen voor haar gekocht en ik verwacht dat ze er erg blij mee gaat zijn. Mijn moeder is voor haar leeftijd namelijk nog erg sportief, ze wandelt erg veel met een goede vriendin en ik hoorde haar vaak klagen over haar schoenen. Ze heeft geen echte wandelschoenen en daar was ze al langere tijd naar opzoek. Ik hoorde van een goede vriendin van mij dat je bij Van Bommel schoenen erg goede wandelschoenen kan kopen. Ik ben toen maar meteen op de website gaan kijken en kwam toen uit bij de Timberland wandelschoenen. Deze wandelschoenen vond ik nou echt wat voor mijn moeder. Het zijn stoere schoenen waar je lekker mee kunt wandelen. Op het internet had ik al gelezen dat ze van hoge kwaliteit zijn en daarom besloot ik om ze te bestellen!

Een top cadeau

Inmiddels is de verjaardag van mijn moeder al geweest en heb ik haar de schoenen gegeven. Ze was echt positief verrast en dat doet mij goed! Ze vond de schoenen super mooi en een dag later is ze meteen gaan wandelen! Ik ben blij dat ik haar zo heb kunnen verrassen en dat ze er blij mee is!