Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Tegenwoordig vind je geboortekaartjes online!

1 min gelezen

 

 

 

De vrouw van mijn broer is zwanger. De bevalling is dichtbij binnen nu en een bepaalde tijd, kan het wonder geboren worden. Zodoende is mijn broer opzoek gegaan naar geboortekaartjes, dat is natuurlijk erg belangrijk bij een geboorte. Natuurlijk zocht mijn broer de geboortekaartjes online tegenwoordig is alles online te vinden. Nu was het ook weer raak binnen enkele minuten kwam mijn broer terecht, op de website kissgeboortekaartjes.nl! Op deze site kon je een eigen ontwerp laten maken. Het onderwerp werd dan omgetoverd tot een echte geboorte kaartje. Toen kwam ik dus in beeld, mijn broer vroeg of ik een ontwerp kon gaan bedenken. Natuurlijk deed ik dit ook! Aangezien het een jongetje werd, moest het dus een stoer geboortekaartje worden. Ik besloot een baby jongen te tekenen, in het shirt van de favoriete voetbalclub van mijn broer! Zo zie je maar tegenwoordig vind je ook geboortekaartjes online!

Het geboortekaartje is prachtig geworden!

Het ontwerp van de geboorte kaartjes is prachtig geworden. Mijn broer vond het geweldig en vrouw van mijn broer ook. Uiteindelijk is het ontwerp omgetoverd in echte geboortekaartjes. De geboortekaartjes zijn echt prachtig geworden. Mijn broer kan niet wachten tot zijn zoontje geboren is, hij heeft er super veel zin in. Is er een kindje op komst en ben je opzoek naar een geboortekaartje? Dan raad ik je aan een kijkje te nemen op de bovenstaande link!