Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Samen gezellig puzzelen

2 min gelezen

Nu het december is merk je dat de dagen steeds donkerder worden en het buiten kouder wordt. Daar is niets mis mee maar na een wandeling of fietstochtje met de kinderen warmen we graag wat op binnen. Niets is dan leuker om samen te knutselen een spel te spelen of bijvoorbeeld te puzzelen. Gezellig om met de Kerstdagen een kerstpuzzel 1000 stukken samen in elkaar te leggen vooral als het koud buiten is of er ligt een flink pak sneeuw. 

Puzzelen bij de open haard.

Puzzels zijn er niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Puzzels zijn er in veel soorten en maten. Gezellig samen met de kerst een kerst puzzel van 1500 stukken maken bij de open haard. Kerstpuzzels zijn dan ook wel heel bijzonder om te maken omdat je deze maar in een bepaalde tijd van het jaar maakt. Het voordeel van puzzelen is ook dat je even iets anders kunt doen waardoor je lekker kan ontspannen.

Puzzelen plezier voor jong en oud.

Puzzelen is leuk om te doen. Puzzels zijn dan ook al eeuwenoud. Je kunt diverse leuke puzzels hebben die je in elkaar kunt zetten. Het is eigenlijk een soort plaat die dan uit elkaar is gehaald. Het mooie aan dit soort puzzels is dat je er als kinderen of volwassenen veel plezier aan kunt beleven. Het is vaak niet moeilijk om een leuke puzzel te vinden.

Christmas is coming puzzel.

Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. De puzzel ravensburger 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat deze geliefde puzzels een standaard formaat hebben, kun je het resultaat inlijsten en ophangen. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Jong en oud zullen genieten van deze Christmas is coming puzzel met 1000 stukjes. Ravensburger puzzel met 1000 stukjes met als thema Kerst.