Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Lucratief petjes bedrukken

2 min gelezen

74Vandaag nog een bericht over Maxilia, want al eerder berichtte ik (niet zonder reden) over deze grote speler op cadeau-, relatiegeschenken- en promotiegebied. Vandaag neem ik een andere invalshoek, namelijk met betrekking tot het gegeven dat je bij Max Caps, onderdeel van Maxilia, petjes bedrukken kunt.

Petjes ontwerpen voor verschillende doeleinden

En dat biedt mogelijkheden, natuurlijk ook op promotioneel gebied, maar daarnaast óók nog op ander gebied. Immers, met het bedrukken van petjes kun je als (beginnend) ontwerper ook je eigen voordeel doen. Wil je namelijk zonder al teveel gedoe je eigen modelijn uitbrengen, dan kan dat nu dus op deze manier. Max Caps biedt de mogelijkheid ook in kleinere oplage te bestellen, al vanaf 25 stuks, en zodoende kun je ongehinderd experimenteren met je nieuwe onderneming. Het enorme voordeel is namelijk dat je via het internet je eigen spullen kunt verkopen, maar ook kun je natuurlijk een winkel benaderen die de door jou ontworpen petten (of mutsen en hoeden, want ook die kun je bij Max Caps laten bedrukken) wil opnemen in het assortiment. Vergroot je naamsbekendheid door er een hele serie promotionele activiteiten tegenaan te gooien en je bent al helemaal goed bezig.

89

Als particulier kun je het natuurlijk ook anders doen, want heb je een feestelijke gelegenheid of gebeurtenis te vieren, dan kun je in het kader daarvan natuurlijk ook petjes bedrukken. Zo kan ik me goed voorstellen dat je met de gelegenheid van een trouwerij (of natuurlijk bijbehorende bachelorparty) heel leuke petten kunt creëren, of met de viering van een jubileum of iemands vijftigste verjaardag. Dit zijn maar enkele voorstellen, maak vooral je eigen ideeën en pák die mogelijkheden!

87