Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Hoedenmode

2 min gelezen

Hoeden zijn de laatste maanden weer ontzettend in trek. Verschillende soorten hoeden worden weer gedragen door iedereen die er zich comfortabel bij voelt. Niet alleen hoeden met leuke, vrolijke kleurtjes maar allerlei hoeden worden weer gretig gedragen door vele Nederlanders. Niet alleen petten maar ook hoeden die aansluiten bij ieder soort weer zijn weer veel te zien op straat. Ook pet winter worden weer veel gedragen want ook in het koude weer is het prettig een warme hoed te dragen. Vooral gevoerde hoeden met leuke kleurtjes zijn weer veel te zien. De hoeden zijn vaak niet alleen comfortabel maar bieden ook de nodig warmte in deze koude tijden.

Petten

Ook simpele petten worden weer veel gedragen. Allerlei soorten en maten zijn populair, denk hierbij aan groene met leuke stiksels, rode met dezelfde stiksels of gewoon een simpele zwarte. Tevens wordt het steeds normaler om een pet naar het werk te dragen, vroeger was dit absoluut not done maar tegenwoordig zijn werkgevers hier veel minder moeilijk in geworden, zolang het mensen niet beperkt in hun werk wordt het steeds vaker geaccepteerd door werkgevers. Tevens worden pet winter ook steeds meer gedragen omdat dit de kou wegneemt bij de hersenen uit onderzoek is zelfs gebleken dat dit prestaties verbert omdat er meer bloed naar het hoofd kan.

Mutsen

Ook mutsen worden steeds meer gedragen tegenwoordig ze zijn lekker warmen en zorgen ervoor dat je geen kou vat buiten. Ook voor mutsen zijn tegenwoordig steeds meer verschillende soorten en maten te vinden en Nederland. Niets is meer te gek, alle kleuren en vormen zijn mogelijk. Mutsen worden ook steeds vaker een mode item, je ziet ze niet alleen meer in de winter, steeds meer mensen vinden het zo mooi of fijn om een muts te dragen dat ze deze dus ook zomers dragen ookal is dit soms wat warm. Maar dit houdt ze niet tegen de muts toch te dragen omdat het vaak goed aansluit bij de rest van de outfit en hierdoor onmisbaar is.