Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Lampenlicht Is echt een goed adres voor alle verlichting

1 min gelezen

Kijk eens op de site van, Lampenlicht Wat een zeer aan te raden site is dit zeg? Nu zul je je afvragen wat dit onderwerp doet op mijn cadeautreet? Nou ik heb een aantal mooie buitenlampen cadeau gedaan aan een vriendin van mij. zij is met haar gezin net verhuist. En zij zijn erg druk geweest met een hele grote verbouwing. Nu is zij jarig geweest en ik wilde haar eigenlijk echt iets geven wat zij kon gebruiken voor haar woning. Ik besloot haar man eens te bellen om te vragen waar ik mijn vriendin nu echt blij mee kon maken. Hij vertelde mij dat zij erg graag mooie tuinverlichting vanaf de grond wil hebben voor om het terras. En dus ben ik opzoek gegaan.

Aan haar reactie te zien was ze erg blij

Toen ik de site van Lampenlicht had gevonden werd ik hier erg blij van. hier vond ik namelijk exact wat de man van mijn vriendin had omschreven. Ik heb drie erg mooie lampen besteld en al snel waren deze binnen. Toen ik mijn vriendin hier blij mee maakte was ik er van te voren wel een beetje onzeker van of zij dit echt wel mooi zou vinden. Maar toen ze zo enthousiast reageerde wist ik dat ik het goed had gedaan. Zij was erg blij met haar cadeau. De volgende dag stuurde zij mij een foto met het eindresultaat van de tuin waar de lampen erg mooi in uit kwamen.