Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Een heftruckcertificaat als cadeau!

2 min gelezen
heftruck

heftruckcertificaatVoor veel mensen is het tegenwoordig erg lastig om werk te vinden. Dit is dan ook de reden dat ik het vandaag over het heftruckcertificaat ga hebben. Ik ben zelf erg blij met mijn baan maar helaas zijn er genoeg mensen die dus geen baan hebben. Mijn broer had namelijk een hele tijd geen baan en dat terwijl hij de nodige diploma’s heeft. Het is dan de zaak om tijdelijk een ander soort baan te vinden.

heftruckMijn broer vond dus geen baan en er moest natuurlijk wel eten op tafel komen. Ik besloot daarom om hem een handje te helpen. Ik ben samen met hem opzoek gegaan naar een tijdelijke baan. Zijn diploma’s zijn tegenwoordig veel minder waard omdat er geen werk in te vinden is. Daarom moesten we opzoek naar een ander soort baan. Mijn broer is daarom het internet opgegaan. Hier kwam hij uit bij een baan als heftruckchauffeur, hier moest hij echter wel zijn heftruckcertificaat voor halen.

certificaatHij heeft nu een baan!

Om de baan te krijgen moest hij dus dit certificaat halen. Hij is daarom opzoek gegaan naar een bedrijf dat dit aanbiedt. Hij wilde zijn certificaat in een keer halen en daarom is hij opzoek gegaan naar een school dier hiervoor zou zorgen.

Na goed op het internet gezocht te hebben kwam hij uit bij rijschool Wesseldijk. Deze school staat erg goed bekent en hij besloot om hier te lessen. Inmiddels heeft hij zijn certificaat al en is hij aangenomen voor de baan, echt top!