Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

De tofste cadeau ideeën

2 min gelezen

Een cadeau geven kan erg lastig zijn. Zeker wanneer jij en de ontvanger niet dezelfde interesses delen of heel erg verschillen in leeftijd. Ook is het soms lastig om als man voor een vrouw een cadeau te kopen en andersom. En wat geef je je nichtje van 6? Allemaal moeilijkheidsfactoren. In dit artikel geef ik je een paar universele cadeautips. Lees je mee?

Dagje uit

Een dagje uit is voor jong en oud echt een feest. Er is niks leuker dan een dagje weg met je favoriete oom, nichtje of beste vriend. Het fijne aan een dagje uit is dat er altijd wel een dagje te verzinnen is dat zowel jij als de ontvanger leuk vindt. Zo is een dagje pretpark bijvoorbeeld vaak erg leuk voor jong en toch ook stiekem voor oud. Kom je er niet uit, dan heb je tegenwoordig ook de mogelijkheid om bon cadeau te doen voor een dagje weg.

Een gadget

Gadgets komen ook in allerlei soorten en maten. Ik hoor je al denken; “een gadget is toch echt een mannen ding?!”, maar dat hoeft helemaal niet waar te zijn. Zo heb je bijvoorbeeld ook gadgets die vrouwen heel leuk vinden, denk aan een nieuwe krultang met de meest geavanceerde functies. Verder kun je denken aan een draadloze koptelefoon, een draadloze koptelefoon daar heeft bijna iedereen wat aan tegenwoordig.

Een lekker drankje

Een lekker drankje is natuurlijk altijd een goede binnenkomer, je kunt voor iedere situatie van verjaardagen tot housewarmings wel een geschikt flesje wijn of bierpakket geven. Kinderen worden in deze categorie uiteraard wel uitgesloten, tenzij je ze een flesje kinderchampagne cadeau doet. Een fles wijn of bierpakketten heb je ook nog eens in alle prijscategorieën. Dit maakt drank bij uitstek het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid.

Meer cadeau inspiratie vind je op: cadeauwarenshop.nl