Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Code 95 opleidingen volgt hij bij Wesseldijk

2 min gelezen

Voor code 95 opleidingen ben je bij Wesseldijk aan het juiste adres. Neem maar eens een kijkje op de site om te zien wat ik bedoel. Mijn vriend heeft deze opleidingen nodig voor zijn werk. Omdat hij graag voor een groot logistiek bedrijf aan de slag wil gaan zal hij eerst een aantal rijbewijzen moeten halen. En daarvoor heeft hij mij gevraagd of ik eens wil kijken waar hij het beste mee aan de slag kan gaan. Op deze site kon ik al snel zien dat je kunt kiezen uit samengestelde pakketten, ik besloot eens contact op te nemen om te vragen hoe snel mijn vriend eventueel zou kunnen starten. Ik kreeg een vriendelijke man aan de telefoon die mij vertelde dat hij het volgende weekend al kan beginnen. En dat was natuurlijk erg prettig!

Ik maakte er een cadeau van

Ik ben zo brutaal geweest om hem voor de code 95 opleidingen in te schrijven en ook al een afspraak te maken voor dat volgende weekend. Ik heb niets tegen mijn vriend gezegd en ik ben hem hiermee gaan verrassen. Ik houd immers van het geven van een verrassing en besloot dat het een beetje een cadeau moest zijn. Immers heb ik voor hem de aanbetaling voldaan en mijn niets vermoedende vriend dacht dat wij die bewuste zaterdag de deur uit gingen voor een boodschap. Toen ik doorreed en naar de rijschool Wesseldijk reed en daar parkeerde, begon hem iets te dagen. Vol trots zag ik hoe blij hij was om te kunnen gaan starten. Dit was een echter verrassing voor hem.