Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Cadeautips voor haar

2 min gelezen

Is je vriendin, moeder of zus jarig? Of overweeg je haar zomaar eens iets leuks cadeau te doen? Het is niet altijd even makkelijk om een geschikt cadeau te vinden. Om die reden vind je hieronder een aantal tips, om je zoektocht zo iets gemakkelijker te maken. 

Doe foto’s cadeau

Foto’s zijn niet alleen erg persoonlijk, maar kunnen ook nog eens heel leuk staan in je woning. Geef bijvoorbeeld kant en klare fotolijstjes cadeau met daarin foto’s van jullie samen, of maak een grote collage. Ook kun je ervoor kiezen een mok of kussenhoes te laten bedrukken met een leuke foto. 

Een goodiebag

Ook leuk: stel zelf een goodiebag samen! Als het goed is ken je de ontvanger van het cadeau, en in dat geval kun je de bag samenstellen op basis van haar persoonlijke interesses en hobby’s. Voeg bijvoorbeeld een schildersetje toe, haar favoriete koekjes, een lekkere douchegel en een handig receptenboek. De opties zijn oneindig en het is erg makkelijk om een goodiebag te personaliseren, zodat het helemaal aansluit op de smaak en wensen van de ontvanger.

Een citytrip

Wat dacht je van een citytrip cadeau doen, naar een mooie stad? Zo’n cadeau zal haar nog lang bijblijven, doordat je samen met haar een bijzondere ervaring beleeft. Zorg dat het een dag wordt om nooit te vergeten, inclusief heerlijk etentje. 

Een badjas

Ook badjassen zijn leuk om cadeau te doen. De opties zijn oneindig en als je de lievelingskleur van de ontvanger weet kun je zelfs de kleur daarop uitkiezen. Een badjas dames is bijvoorbeeld te krijgen in het rood, wit, maar ook lila, grijs en vele andere kleuren. Het is maar net waar jouw vriendin, zus of moeder van houdt! Neem eens een kijkje bij https://www.handdoeken-discounter.nl/, zodat je op de hoogte bent van alle opties als het aankomt op het kopen van een badjas.