Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Cadeautip: regenlaarzen voor een kind!

2 min gelezen

Vandaag een bijdrage met betrekking tot een wel heel bijzonder cadeau waar je een bijzondere doelgroep blij mee kunt maken: kinderen! Een kinderhand is snel gevuld, zegt men weleens, en met deze regenlaarzen kind is dat zéker het geval.

Laarsjes die elk kindervoetje als gegoten zitten

Persoonlijk vind ik het erg leuk om een praktisch element aan de cadeaus die ik geef toe te voegen. Ieder kind heeft in, geloof me, elk seizoen nut bij regenlaarsjes. Ouders ontzie je er ongelooflijk mee, met een cadeau als dit, want ook zij zijn er bij gebaat. Het nuttige met het aangename combineren kan wel héél erg goed bij de volgende serie Bergstein regenlaarzen voor het kind. 

9

Zoals je ziet betreft het hier de typische rubberen laarsjes die we allemaal direct voor ons geestesoog krijgen zodra we aan spelende en spetterende kinderen in de regen denken. Het zijn zeer stoere regenlaarzen en ze zijn ook nog eens bijzonder goed van kwaliteit. Vanwege het materiaal, natuurrubber, zijn ze zeer slijtvast. Dat is handig voor kinderen, want die rennen er overal mee naartoe. Het is subtiel en beweegbaar rubber en daarom zitten ze elk kindervoetje als gegoten.

10

Op dit moment heeft de website van 4 Active Kidz – een zeer toepasselijke naam als ik aan mijn neefjes denk die ik elk een paar van deze laarzen cadeau doe – verschillende maten in het aanbod. Zo kun je de regen laarsjes al vanaf maat 27 kopen en zijn ze beschikbaar tot en met maat 35.

15

Niet alleen zijn de schoenen er in diverse maten, maar ook zijn ze in verschillende kleurstellingen te krijgen, variërend van oranje tot mintgroen, van roze tot pastelblauw. Bovendien zijn ze echt een koopje!