Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Bloemen laten bezorgen? Deze webshop raad ik aan!

2 min gelezen
Bloemen bezorgen

Bloemen bezorgenIk vind bloemen bezorgen een fijne manier om mensen te laten weten dat je aan ze denkt, vooral wanneer ze wat verder weg wonen. Helaas is dat het geval met mijn oma, dus toen ze ziek werd kon ik niet direct langskomen. Ik heb daarom een mooie grote bos bloemen besteld bij Boeketcadeau.nl. Zo kon ik toch laten weten dat ik aan haar denk en haar verrassen.

Bloemen bezorgen? Boeketten voor iedere gelegenheid

Ik werd direct enthousiast toen ik het ruime aanbod zag. Er is voor iedere gelegenheid en ieder budget wel een mooi boeket te vinden. Ik weet dat mijn oma van rozen houdt, dus ik heb gekozen voor een mooi boeket met roze rozen. Tijdens het bestellen had ik de optie om er een persoonlijk kaartje bij te doen. Je hebt dan de keuze uit diverse thema’s voor het kaartje, zoals een Bedank-kaartje, Fijne feestdagen, Beterschap of een Geboorte kaartje. Nadat ik de tekst voor mijn kaartje had ingevuld, kon ik verder met de besteldatum. Ik kon zelf de bezorgdag kiezen, maar ik koos ervoor om de bloemen z.s.m. te laten bezorgen omdat ik weet dat mijn oma gewoon thuis is. Daarna was het een kwestie van betalen en afwachten!

Bloemen bezorgenGoede prijzen en snelle levering!

Al binnen twee dagen werd ik gebeld door mijn oma. Ze bedankte me voor de prachtige bloemen en zei dat de rozen mooi vers waren. Hier was ik erg blij mee, want online bloemen bestellen is toch altijd een gok omdat je het niet met je eigen ogen kunt zien. Als je toch bloemen online wilt bestellen kan ik Boeketcadeau dus van harte aanraden. Ze hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding, bezorgen de bloemen snel en het zijn allemaal verse bloemen! Je hebt dan ook altijd 7 dagen versgarantie zodat je verzekerd bent van kwaliteit. Dit is wel zo fijn als je iets cadeau doet.