Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Aanbiedingen wijn cadeau!

1 min gelezen
aanbieidng wijn

aanbieidng wijnHet onderwerp van vandaag: aanbiedingen wijn. Mijn moeder en ik delen een passie. Die passie is wijn. We vinden het allebei heerlijk om af en toe een lekker wijntje te drinken. Dit doen we regelmatig samen en dit is erg gezellig. Als mijn moeder komt bestel ik mijn wijn altijd op de website van 24/7 wijnshop. Hier vind je de lekkerste wijn voor de mooiste prijs. De webshop heeft altijd leuke aanbiedingen en hier maak ik erg vaak gebruik van.

wijnEen paar maanden geleden had ik nog nooit van deze webshop gehoord. Inmiddels bestel ik hier wekelijks wijn en pas geleden was het weer zo ver. Mijn moeder was namelijk jarig en ik had haar uitgenodigd. We zouden wat lekkers eten en genieten van een lekker wijntje. Ik wilde dit keer champagne in huis halen om mijn moeder haar verjaardag te vieren. Ik keek toen weer op de website en hier kwam ik al snel aanbiedingen wijn tegen.  Ik zag namelijk dat je twee flessen wijn kon bestellen voor de prijs van een en dit leek mij wel wat. Ik bestelde daarom een fles champagne voor bij het eten en een fles van mijn moeders favoriete rode wijn als cadeau!

Gezellige avond met een lekker glaasje wijn!wijn tip

Mijn moeder is inmiddels al jarig geweest en we hebben haar verjaardag al gevierd. De champagne was erg lekker en we hebben er een leuke avond van gemaakt. Ze was ook erg blij met de fles rode wijn en dit had ik wel verwacht!