Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Wie kan uw draagtassen bedrukken voor een goede prijs?

3 min gelezen

Voor het lustrum van onze studentenvereniging is het de traditie dat de commissie een eigen kledinglijn maakt. Dit gebeurt dus elke keer al en daarmee is het echt een belangrijke traditie. Dit jaar zit ik in de commissie en was het mijn taak om de leukste kleding te ontwerpen. Het is altijd al een beetje een wedstrijd wie er de mooiste dingen maakt en gelukkig vind ik het best leuk om te ontwerpen, daardoor was ik ook echt de uitgelezen kandidaat om onze lijn te bedenken en uit te werken. Ik wilde dit jaar niet alleen kledingstukken maken maar ook accessoires vind ik erg leuk. Dat maakt een outfit toch af en voor sommige mensen is het iets toegankelijker om een accessoire te dragen dan een heel kledingstuk. Daarom had ik besloten om draagtassen te bedrukken met het logo van onze vereniging. Elke student heeft tegenwoordig wel een draagtas en daarom is juist draagtassen bedrukken een erg leuk idee wat goed past bij de studenten van deze tijd. Het werd daarom tijd om een goede site te vinden om draagtassen te bedrukken, want we blijven studenten, het moet natuurlijk niet te duur zijn. Daarnaast is het niet elk jaar lustrum, dus moeten we wel echt mooie draagtassen bedrukken. Daarvoor is het natuurlijk nodig dat de kwaliteit goed genoeg is. Daarom ging ik op zoek op het internet naar de beste aanbieder van draagtassen bedrukken. Ik kwam na een tijdje zoeken uit op de website van interrelatiegeschenken.nl, waar je dus draagtassen bedrukken kunt. Deze website had direct een goede uitstraling en daarom ging ik eens verder kijken hoe deze website in elkaar zat. Het zag er allemaal veelbelovend uit en daarom had ik besloten om eens contact op te nemen met de klantenservice om te vragen wat ze precies voor mij konden betekenen. Ik was blij dat de medewerker van de klantenservice zo snel beschikbaar was om mij te helpen met het beantwoorden van mijn vragen. Gelukkig kwamen we er al snel achter dat dit bedrijf en mijn vereniging een goede match waren. Daarom leek het mij een goed idee om de draagtassen hier te bedrukken.

Wij hebben super mooie draagtassen laten bedrukken bij dit bedrijf

Nadat ik een goed gesprek had gehad met de medewerker van de klantenservice hadden we besloten om onze draagtassen hier te laten bedrukken. We hadden een mooi ontwerp gemaakt en dat naar het bedrijf opgestuurd en laten maken. Het resultaat was echt geweldig. De tassen zijn van een hele mooie kwaliteit en het ziet er allemaal erg mooi uit. Daarnaast is de samenwerking ook erg prettig geweest, dat is toch wel iets wat naar mijn mening belangrijk is. Daarnaast valt de prijs ontzettend mee, dit is dan weer iets wat voor studenten aantrekkelijk is.

Wilt u ook unieke items ontwerpen?

Ik kan iedereen aanraden eens te kijken wat deze webshop voor u kan betekenen. Wij zijn er erg blij mee, want:

  • De kwaliteit van de producten is hoog.
  • De samenwerking is prettig.
  • De prijs is fijn.

Kortom, dit is een goed bedrijf.