Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Voor kweekpotten en containers ga je naar De Hobbykweker!

1 min gelezen

Kweekpotten zijn handig om je planten mooi en netjes in te laten groeien voor je deze bijvoorbeeld in de grond stopt buiten. Bij De Hobbykweker hebben wij een ruim assortiment potten om in te kweken en alle bijzondere benodigdheden. De Hobbykweker is een winkel gespecialiseerd in land- en tuinbouwartikelen. Wij houden net als onze klanten van het werken in de tuin of het onderhouden van een eigen kweek.

Onze kweekpotten

Bij De Hobbykweker hebben wij een ruime keuze kweekpotten. Er zijn kweekpotten met een inhoud van 1 liter, maar wij verkopen ook potten met een inhoud van 22 liter. Onze keuze is  reuze. In deze potten zitten een of meerdere gaten. Deze zijn bestemd voor de afvoer van het water. De planten kunnen zich voorzien van genoeg water, het overige water zaal door middel van de gaten weglopen zodat zij niet overstromen. Elke plant heeft een andere waterbehoefte en zal dus in een andere pot gekweekt kunnen worden.

Wij helpen je graag!

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste producten om zo de planten en bloemen beter en mooier te laten groeien. Wij geven vrijblijvend advies als dit nodig is. Je kunt contact met ons opnemen via de website, telefoon of door bij ons langs te komen. Op de website staat een contactformulier die u kunt invullen. Hier beantwoorden wij doorgaans binnen 24 uur op. Ook kunt u langskomen in onze winkel. Wij zijn gevestigd aan Sportparklaan 1C in de plaats Horn.