Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Slippers bedrukken is tegenwoordig snel en makkelijk

1 min gelezen

maxslipper maxslipper2Een goede tip die ik een klein tijdje terug heb gekregen van een goede vriend is slippers bedrukken bij Maxilia. Het leek me een leuk cadeau voor een vriend van mij die een eigen camping met zwembad heeft in het buitenland. Ik ging kijken op de website van Maxilia en daar kwam ik erachter dat het echt heel voordelig was in verhouding tot wanneer je bijvoorbeeld in de winkel een paar slippers koopt dan betaal je al snel meer voor hetzelfde model terwijl je ze hier zelfs zelf kan ontwerpen en dergelijken. Ze hadden een heel groot assortiment waardoor ik goed een mooie keuze kon maken die bij zijn camping past.

Het was een leuk idee

Ik besloot te gaan slippers bedrukken en ontwierp een mooi stel, ik plaatste zijn bedrijfslogo en naammaxslipper1 er op waardoor je goed kon zien dat ze van zijn camping waren. Het is een beetje een luxueuze camping en daarom besloot hij iedere nieuwe gast een paar slippers te geven voor bij hun verblijf en als aandenken wat erg leuk is om te horen natuurlijk. Ze bevielen heel erg in de smaak en daar ben ik blij om, ik hem hem op een nieuw idee gebracht waardoor hij ook een goede beurt heeft kunnen maken bij zijn klanten wat natuurlijk belangrijk is als ondernemer zijnde.

Meer verhalen