Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Pennen bedrukken bij Maxpennen.nl

2 min gelezen

logo (6)De voordelen van pennen bedrukken bij Maxpennen.nl
Ben je ondernemer en ben jeop zoek naar een voordelige manier om reclame te maken voor jouwbedrijf? Ben je in dienst van een organisatie en zoekt je baas gemakkelijke promotiemiddelen? Of organiseer je een evenement en wil je dit evenement meer op de kaart zetten? Kies dan voor pennen bedrukken bij Maxpennen.nl en profiteer van de voordelen van het bedrukken van pennen. Meer over deze voordelen, lees je in deze tekst.

54_Balpen-metalen-clip 25564_8753315_overz

Bedrukte pennen zijn voordelig
Ten eerste is pennen bedrukken erg voordelig. In tegenstelling tot promotiemiddelen als reclameborden en spandoeken, waar je vaak duizenden euro’s voor moet betalen, betaal je voor een grote oplage aan bedrukte pennen een veel kleiner bedrag. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om bedrukte pennen, een vorm van relatiegeschenk, aan te schaffen, want de pennen van Maxpennen.nl zijn betaalbaar voor iedereen.

Creëer een groot bereik

Daarnaast zijn bedrukte pennen als promotiemiddel niet alleen erg voordelig, maar creëer je met deze bedrukte pennen ook een groot bereik. Dit komt omdat bedrukte pennen vaak niet door één persoon gebruikt worden, maar ook regelmatig worden uitgeleend of doorgegeven worden aan andere mensen. Zo ziet niet slechts één persoon jouw reclamemiddel, maar komen er per pen meerdere personen in aanraking met jouw bedrijf. En omdat pennen een lange levensduur hebben en dagelijks gebruikt worden, kun je met een kleine investering duizenden mensen bereiken. Het grote bereik van bedrukte pennen wordt dan ook als het belangrijkste voordeel van bedrukte pennen gezien.