Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Keycord bedrukken bleek een leuk cadeautje

1 min gelezen

keycord 2 keycordMijn kleine neefje spaart allemaal dingen en een van die dingen zijn sleutelhangers, daarom leek het me een leuk idee om een keycord bedrukken te doen bij Maxilia. Ik kwam op het idee omdat ik en zijn moeder het er laatst over hadden dat hij zo druk bezig was met zijn collectie. Het leek me een leuk idee om een gepersonaliseerde sleutelhanger voor hem te laten bedrukken en dus ging ik op het internet op zoek naar alle verschillende mogelijkheden die er zijn en alle bedrijven die dit aanbieden. In het begin wist ik niet precies wat ik moest verwachten en dus wou ik gewoon een unieke halen maar toen zag ik dat ik er ook zelf een kon ontwerpen.

Het bleek een leuk idee

Ik ging aan de slag op de website en ging een keycord bedrukken, ik begon met het ontwerpen enkeycord 1 besloot dat het me een heel leuk idee leek om zijn naam erop te plaatsen en nog wat dingen die hij persoonlijk erg leuk vind. Het bestellen was erg simpel en zo gebeurd, enkele dagen later had ik het al binnen en kon ik het aan mijn neefje geven. Hij vond het een super leuk cadeau omdat het een unieke sleutelhanger is die hij nog niet had en anderen ook nooit zullen krijgen en dat maakte het extra leuk voor hem. Een tijdje later heeft hij er nog een stuk of tien zelf ontworpen voor zichzelf omdat hij het zo leuk vind.

Meer verhalen