Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Ik mocht op zoek gaan naar een leuk idee voor bedankjes

1 min gelezen

Ik wil graag even een zeer leuk idee achter laten op mijn site. Je heb t voor veel verschillende momenten wel eens bedankjes nodig en laat ik nu een site hebben gevonden die ik met jullie wil delen dat erg leuke en originele bedankjes heeft die je ook nog eens kunt laten bedrukken met een persoonlijke boodschap.

Het is bijna zonde om weg te geven

Bedankjes stonden op het lijstje van mijn zus die zij mij doorgaf met de mededeling of ik hier eens even over na wil denken. Mijn zus gaat in de aankomende lente trouwen en ik mag haar met de voorbereidingen helpen. Omdat ik het altijd erg leuk vind om uitzoek werk voor iemand te doen als het gaat om cadeau advies, ben ik hier natuurlijk de aangewezen persoon voor. Ik kom tijdens het klikken op internet vanzelf wel op een leuk idee gaf ik als antwoord en ik ben er dan ook eens even voor gaan zitten. Al snel vond ik de site van Memoriae en hier vond ik een super leuk idee en met dit idee ben ik naar mijn zus gestapt. En diezelfde dag hebben wij samen een bestelling gedaan. Toen deze binnen was kon ik het niet laten om even te kijken. Alles zag er zo mooi uit dat het bijna zonde is om weg te geven. Enfin, mijn zus gaat met dit leuke gebaar de dag van haar leven goed afsluiten voor alle gasten die op de bruiloft komen.

Meer verhalen