Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Een coverband boeken, geen slecht idee

1 min gelezen

Een coverband boeken kan je feest goed doen. Er zijn namelijk heel goede coverbands die echt iets toevoegen. Soms hoor je weleens een band spelen en ga je bijna twijfelen of je niet met de originele artiesten te maken hebt, zo goed dat ze zijn. Dan hoor je ze eerst in accentloos Engels een nummer van Anouk spelen en kijk je vreemd op als de leadzangeres ineens het stemgeluid van Corry Konings weet te evenaren, compleet met een zachte G.

Talentvolle muzikanten

Je zou het talent maar hebben om werkelijk alle genres uit je mouw te kunnen schudden alsof het niets is. In tien minuten tijd als zangeres switchen van de hoge, opera-achtige klanken van Within Tempation naar de ruige rockstem van Bonnie Tyler en dan naar de zoetgevooisde stem van Sieneke, omdat één van de gasten zo graag “Sjalali Sjalala” wil horen. Dat moet je ook maar kunnen. Bij Evenses zijn er bands te huur die dat waar kunnen maken. Deze staan garant voor een superfeest waar nog lang door iedereen over gesproken zal worden.

 

Evenses heeft het in huis

Bij Evenses heb je de keuze tussen verschillende soorten bands, die allemaal geselecteerd zijn vanwege hun uitmuntende kwaliteit. Welke band je ook kiest, je zult een topavond beleven samen met de mensen die je hebt uitgenodigd. Een onvergetelijke avond voor iedereen.