Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Cadeaubon van Thermen Nijmegen: het ideale cadeau voor totale ontspanning

2 min gelezen
Cadeaubon van Thermen Nijmegen

Voor mijn verjaardag kreeg ik een cadeaubon van Thermen Nijmegen. Superleuk want ik kom hier graag. Ik vind het heerlijk om een dag of avond te relaxen in de sauna, te genieten van de verschillende baden en lekker een hapje te eten in het restaurant. Soms boek ik een behandeling zoals een beautybehandeling, masssage, rhassoul of hammam behandeling. Maar alles bij elkaar wordt het dan natuurlijk wel prijzig, ondanks dat de Thermen Nijmegen echt niet zo heel duur is. 

Cadeaubon van Thermen Nijmegen voor een hammambehandeling

Cadeaubon van Thermen NijmegenMijn cadeaubon van Thermen Nijmegen heb ik goed besteed. Ik heb genoten van de hammam. Er zijn verschillende hammambehandeling, zo kun je kiezen voor de hammam beleving, de tekya behandeling, hammam de luxe beleving, de hammam relax of de hamman thermen. Ik koos voor de laatste, meest uitgebreide behandeling van de hammam. Bij dit ritueel wordt je gescrupt en ingezeept en vervolgens overgoten met warm water. Daarna worden je haren en hoofdhuid gemasseerd met olijfshampoo en volgt een Turkse hoofdhuidmassage. Ook de nek wordt gemasseerd. Bij de luxe thermen behandeling volgt daarna nog een warme oliemassage. Je voelt je na die behandeling echt helemaal als herboren. 

Geef een dagje ontspanning cadeau

Cadeaubon van Thermen NijmegenDe cadeaubon van Thermen Nijmegen is echt een ideaal cadeau voor iedereen die van wellness houdt. Je kunt hem gemakkelijk via de website bestellen. Je krijgt de bon vervolgens thuisgestuurd. Doordat je zelf het bedrag kunt kiezen is het een voor elk budget een geschikt cadeau. Het leukste is natuurlijk wel als je er de entree van kunt betalen of een aanvullende behandeling. Dan geef je echt een sauna beleving cadeau. Je kunt al gebruik maken van alle faciliteiten van Thermen Nijmegen vanaf € 19,95 (het drie-uurstarief). De entree voor een volledige dag bedraagt € 30,75. Geef ook eens totale ontspanning cadeau met een cadeaubon van Thermen Nijmegen.

 

 

Meer verhalen