Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Op vakantie naar Turkije

2 min gelezen

In dit blog vertel ik het één en ander over mijn reis naar Turkije. Het begon al bij het boeken van de reis. Ik was een aantal weken opzoek naar een geschikte reis, toen ik dacht de perfecte gevonden te hebben. Toen ik uiteindelijke besloten had om te gaan boeken, kwam ik erachter dat het al vol zat. Dit was een grote tegenvaller aangezien ik me er erg op had verheugd. Na weer een week zoeken kwam ik de volgende geschikte reis tegen. Deze heb ik direct geboekt en zat gelukkig nog niet vol.

Een half jaar later was het dan zover. Ik stapte het vliegtuig in voor een maand lang zon, rust en genieten. Eenmaal aangekomen in Turkije heb ik de eerste dag alleen maar aan het strand gelegen. Daarna ben ik onder andere een paar dagen in Istanbul geweest. Hier heb ik de hele stad gezien, Zowel het Europese als het oosterse gedeelte. Het Europese deel vond ik het mooist, hier ben ik dan ook het meest geweest. Als aanrader moet je een keer een rondvaart maken over de rivier, dit is iets wat je nooit meer vergeet.4

Gezelschap

Het enige wat ik miste was iemand om deze vakantie mee te delen. Het was natuurlijk geweldig, maar ik miste toch de gezelligheid van een partner. Het is leuker om leuke momenten te delen met mensen waarvan je houdt. Hierom heb ik mij sinds kort aangemeld op een datingsite. 50plusmatch is een datingsite speciaal voor ouderen. Het is ten eerste heel betrouwbaar, waardoor je niet voor verassingen komt te staan. En ten tweede is het gewoon heel leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

Meer verhalen